LIETUVOS SPORTINĖS ŽŪKLĖS FEDERACIJA

KĖDAINIAI
2010-08-04

LIETUVOS SPORTINĖS ŽŪKLĖS FEDERACIJOS VYKDOMOJO KOMITETO
PASITARIMAS

DIENOTVARKĖ

1.    Naujai išrinktos sportinės žūklės federacijos valdymo organų registravimas
2.    LSŽF finansinės dalies pristatymas.
3.    Sportinės žūklės federacijos atsakingojo sekretoriaus V.Matulevičiaus atsistatydinimas.
4.   Dėl varžybų organizavimo ir jų pavadinimų,datos,atsakingi asmenys.(himnas,vėliavos)
5.     Rinktinės,klubų, sportininkų apranga,logo.
6.    Dėl biudžetų formavimo ir jo paskirstymo.
7.    Kitų metų varžybų kalendorius.
8.    Konferencijos data, vykdomojo komiteto posėdžių sistemos.
9.    Federacijos vadybininko pareigos dėl remėjų paieškos, projektai lėšoms gauti.
10.    Darbas su TV,radiju,žiniasklaida.
11.    Darbas su jaunimu.
12.    Prisistatymas Sporto departamentui.
13.    LSŽF reprezentuojančio asmens paieška.

Pasitarime dalyvauja:
Vladimir Adelšin (LSŽKL muselinės sk.),Janas Prialgauskas (LSŽKL spiningavimo sk.),Vaidas Jasonas (LSŽKL plūdininkų sk.), Darius Surgautas (LSŽKL karpininkų sk.),Arimantas Cironka (LSŽKL poledinės žūkl.sk.),Ričardas Adamonis (ryšiai su visuomene),Karolis Dvilys (LSŽKL darbas su jaunimu) Aurelijus Paulauskas (LSŽF viceprezidentas),Tomas Kulbis (LSŽF prezidentas).
Neatvyko :
Marijonas Sirutavičius (kastingas)
Vienbalsiai pasitarimo pirmininkaujančiu išrinktas LSŽF prezidentas Tomas Kulbis,pasitarimo sekretoriumi LSŽF viceprezidentas Aurelijus Paulauskas.
I.    Pirmu dienotvarkės klausimu pasisakė LSŽF prezidentas Tomas Kulbis.Jis informavo ,kad naujai registruota LSŽF,gautas naujas registravimo pažymėjimas(2010.07mėn.)Užregistruota ir nauja LSŽF valdžia,t.y. prezidentas,viceprezidentas,gen.sekretorius ir vykdomasis komitetas.Aptarus registravimo problemas buvo pastebėta ,kad vykd.komitete nėra užregistruota Karolio Dvylio,Tomo Kulbio ir Aurelijaus Paulausko.Nutarta, šiuos asmenis papildomai užregistruoti.
II.    Antru dienotvarkės klausimu LSŽF prezidentas Tomas Kulbis informavo susirinkusius ,kad federacijai 2010 m.sezone skirta 11.000Lt. Aptarti ir jų įsisavinimo klausimai ir paskirstytos lėšos .Visi skyriai gavo po 1160Lt. Lėšas reikia panaudoti iki III ketv. pabaigos.Būtina panaudotų lėšų ataskaita.Paprašyta LSŽF prezidento išsiaiškinti apie federacijai skirtų 32.000Lt likimą, o taip pat kokiu principu bendradarbiaujame su federcijų sąjunga ir koks federacijos banko sąskaitos likutis.
III.    LSŽF prezidentas informavo ,kad gautas gen.sekretoriaus Vytauto Matulevičiaus atsistatydinimo raštas.Vykdomasis LSŽF komitetas vienbalsiai nubalsavo dėl gen.sekretoriaus atsistadydinimo.Nauju sekretoriumi buvo pasiūlyta Raimondo Barkausko {LSŽKL „Lifosos meškeriotojai „) kandidatūra.Už jo kandidatūra buvo nubalsuota vienbalsiai ir paprašyta Raimondo Barkausko nedelsiant pradėti darbą ,o jo kandidatūra artimiausiame LSŽF konferencijoje  bus pasiūlyta patvirtinimui.
IV.    LSŽF viceprezidentas Aurelijus Paulauskas pasiūlė pakeisti federacijos ir LSŽKL rengiamų varžybų pavadinimus.Iki šiol LSŽF pravesdavo vienas varžybas ir jų nugalėtojais skelbdavo Lietuvos čempionais,o LSŽKL pravesdavo vasara 5-ias,o žiema 3-is ir jų nugalėtojai tapdavo tik Lietuvos taurės varžybų nugalėtojais.Nubalsuota vienbalsiai,kad nuo šio 2010 m.sezono,LSŽKL rengiamų varžybų nugalėtojai taps Lietuvos čempionais.Lyga apsiėmė suorganizuoti ir Lietuvos Taurės varžybas ,kurios labiau bus orientuotos į mėgėjus ir pradedančius sportininkus.Taipogi nutarta,kad visose LSŽF,LSŽKL rengiamose varžybose privalomas valstybinis himnas ir valstybinės vėliavos iškėlimas.
V.     LSŽF viceprezidentas Aurelijus Paulauskas pasiūlė klubams pagalvoti dėl vienodos aprangos ,turėti savo logo.Buvo pademonstruotas LSŽF darbinis logo variantas svarstymui,aptartas vėliavos būtinumas, rinktinių aprangos klausimas.Nutarta ,kad sekančiame LSŽF vykdomojo komiteto pasitarime visi nariai pasiūlis savo variantus ir bus priimtas sprendimas.
VI.    Žiūrėti antrą punktą.
VII.    Aptarti mechanizmai dėl sezono kalendorių sudarymo ir pateikimo LSŽF.
VIII.    Nutarta,kad sekantis LSŽF vykdomojo komiteto pasitarimas įvyks š.m.rugsėjo mėn.Konferencija 2011m. kovo 16d.18val.Kėdainiuose.
IX.    Aptarta būtinybė dėl federacijos vadybininko,kuris turėtų dirbti ieškant remėjų.Visi dalyviai tam pritarė ir pasižadėjo ieškoti tam tinkamo žmogaus.
X.    Visi dalyviai aptarė ir pripažino svarbą dirbant su žiniasklaida.Varžybų rezultatų paskelbimas,įvairių renginių rengimas ir paviešinimas per žiniasklaidą pripažintas labai svarbiu klausimu.Vladimir Adelšin įpareigotas sekančiame vykdomojo komiteto pasitarime pateikti konkrečius pasiūlymus dėl informacinių tarnybų.
XI.    Aptartas sportinės žūklės populiarinimas jaunimo tarpe.Karolis Dvilys visus informavo apie pravedamas varžybas jaunimui plūdine meškere.Visiškai nėra organizuojamos varžybos jauniesiams karpininkams ,spiningistams ir musėliautojams.Nutarta,kad plačiau apie problemas organizuojant varžybas jaunimui bus aptarta LSŽKL konferencijoje.
XII.    Nutarta,kad naujasis LSŽF prezidentas Tomas Kulbis apsilankys Kūno Kultūros ir Sporto Departamente ir aptars svarbiausius ir opiausius klausimus.
XIII.    Apsvarstytas LSŽF garbės prezidento posto būtinumas.Nutarta sekančiame vykdomojo komiteto pasitarime aptarti personalijas.

LSŽF vykdomojo komiteto pasitarimo pirmininkas             Tomas Kulbis

LSŽF vykdomojo komiteto pasitarimo sekretorius               Aurelijus Paulauskas