Autorius |
Žinutė |
Ružik
LKA narys
Užsiregistravo: 2008-12-11 23:42 Pranešimai: 1127
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
suns edalas ir taip kvapa turi ir papildomai jam tikrei nereikia.kvapai reikalingi ne karpiam a zvejam pagrinde.
|
2009-12-10 23:41 |
|
 |
Grand Carp
Senbuvis
Užsiregistravo: 2008-12-12 19:14 Pranešimai: 792 Miestas: Vilnius
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
Taip cia baze i ja galima det ka-tik tavo sirdis geidzia
_________________ MIRTIS ELEKTRIKAM!!!! "ELEKTRIKAS"(liaudiškai) asmuo naikinantis elektros įranga vandens telkinių gyvunus
|
2009-12-10 23:41 |
|
 |
Krokodilas_gnu
Dalyvis
Užsiregistravo: 2009-01-18 17:19 Pranešimai: 165
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
As i sunu edalo boiliukus, nededu kvapo jokio, ten juk tame ir yra pats gazas tu boiliu kad ju kvapas gaunasi labai geras is sudedamuju daliu, be chymkes.
|
2009-12-11 12:40 |
|
 |
kiesiukas
Dalyvis
Užsiregistravo: 2009-06-20 15:28 Pranešimai: 214 Miestas: Kaunas
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
Labai diekui visiem uš patarymus 
|
2009-12-11 15:14 |
|
 |
Krokodilas_gnu
Dalyvis
Užsiregistravo: 2009-01-18 17:19 Pranešimai: 165
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
Ruzik'as o kvapas netik zvejui reikalingas, aisku toki kaip pvz mates redbull kvapa ir panasus tai taip tikrai zvejui, bet visos braskes, medus ar kokiu gyviu kvapas ir panasus turi itakos zuvu demesiui. Uztenka paimti ir tiesiog ypilti truputi kvapo kur malasi pakrasciuose smulkme ir tikrai matosi kad zuvys reaguoja y kvapa t.y pradeda aktyviai sukinetis toje vietoje-iesko kas ten taip kvepe ir nori suvalgyt, o ypylus kito kvapo efektas taippat buna bet kita karta mazesnis. Pvz kaip savo dar karpininko pirma sezona naudojau ne karpiu zuklei skirtus kvapus, o maistinius tokius kuriuos naudoja ledu, saldainiu ir pns gamyboje..... Turejau toki " Tropikana" kvapa kurio net auksles nemegdavo... Va tik manau nereikia niekada persistenkt kvepinant aisku galbut per daug ir nebuna.... bet paemus bet koki kita karpio maista t.y viena vieneta jo tarkim zirni ar pupa mes tikrai nieko neuzuosim, o karpis randa be problemu.
|
2009-12-11 15:30 |
|
 |
Martukaz_BH TEAM
Dalyvis
Užsiregistravo: 2009-10-13 13:09 Pranešimai: 266 Miestas: Kaunas
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
Vis skaitau ir skaitau apie boiliu gamyba, bet turiu klausima, kokius kvapus pilate, kad tesla kvepetu? Ta prasme paprasta dipa naudojate ar busterius? Ar kazka specialaus? Dekui uz atsakymus 
|
2010-01-22 18:00 |
|
 |
adziukas
Veteranas
Užsiregistravo: 2008-12-11 21:35 Pranešimai: 2394 Miestas: Vilnius
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
Martukaz, yra specialus tam skirti kvapai, butent boiliu gamybai. 
_________________ www.adziukas.com
|
2010-01-22 18:08 |
|
 |
Aiki
Dalyvis
Užsiregistravo: 2008-12-12 12:28 Pranešimai: 189 Miestas: Vilnius
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
|
2010-02-11 11:25 |
|
 |
Aiki
Dalyvis
Užsiregistravo: 2008-12-12 12:28 Pranešimai: 189 Miestas: Vilnius
|
 Re: Boiliai ir jų gaminimas
Atgaivinsime tema Straipsnių ciklas (12) su Mark McKenna žurnale 'CARP WORLD" 2009, skirtas HNV temai. Paskaityti pravartu būtų visiems ir netgi tiems kurie negamina ir nesiruošia gaminti boilių Malonaus skaitymo
|
2010-02-14 11:24 |
|
 |
dumblinis
Senbuvis
Užsiregistravo: 2008-12-11 23:03 Pranešimai: 429 Miestas: Vilnius
|
 Re: Boiliai ir jų gaminimas
_________________ Главное,любить и беречь природу-твою мать.
|
2010-02-23 22:18 |
|
 |
Aiki
Dalyvis
Užsiregistravo: 2008-12-12 12:28 Pranešimai: 189 Miestas: Vilnius
|
 Re: Boiliai ir jų gaminimas
Sveiki, dar vienas idomus straipsnis apie boiliu ir pastos gamyba. Autorius :Tim Richardson
Is sio straipsnio galima "pasisemti" geru ideju ir bandyti taikyti musu zuklese.
|
2010-03-23 09:35 |
|
 |
Huron
Dalyvis
Užsiregistravo: 2009-03-29 18:59 Pranešimai: 75 Miestas: Visaginas
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
Gal kas galit paprastai ir populiariai paaiškinti kas tai yra: 1. Atraktantai, 2. Stimuliatoriai, 3. Aktyvatoriai. Išanksto dėkoju už atsakymus... 
|
2010-04-02 13:51 |
|
 |
padysninis
Dalyvis
Užsiregistravo: 2009-02-26 19:58 Pranešimai: 221 Miestas: Vilnius
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
gal zinote kur galima nusipirkti Pieno baltymu ir sojų baltymų ? ir ar brangus sitie ingridientai.
|
2010-04-20 15:42 |
|
 |
Modis
Dalyvis
Užsiregistravo: 2009-02-08 21:12 Pranešimai: 167 Miestas: Skuodas
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
...
Paskutinį kartą redagavo Modis 2013-06-01 16:53. Iš viso redaguota 1 kartą.
|
2010-04-20 15:59 |
|
 |
padysninis
Dalyvis
Užsiregistravo: 2009-02-26 19:58 Pranešimai: 221 Miestas: Vilnius
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
dariau boilius iuo receptu ~ Kukuruzu miltai-40 proc. Manu kruopos-30 proc. Sojos miltai-20 proc. Kepinti malti zemes riesutai,kepintos maltos saulegrazos arba kepinti malti lazdyno riesutai-10 proc. Puse valg. sauksto saulegrazu aliejaus. Trys saukstai cukraus arba naturalaus medaus. Puse arbatinio saukstelio smulkios druskos. Trys sutrintos alaus mieliu tabletas. Kvapai,apetito stimuliatorius,atraktorius/pagal gamintojo rekomendacijas/ ~8 kiausiniai.
ir jie gavosi kieti labai, ko reiketu daugiau ar maziau deti i sy recepta kad gautusi normalus ? ar cia toks receptas kad kieti turi gautis ?
|
2010-05-11 13:25 |
|
 |
Krokodilas_gnu
Dalyvis
Užsiregistravo: 2009-01-18 17:19 Pranešimai: 165
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
isdziovinus gavosi kieti, ar pati tesla labai kieta ?
|
2010-05-12 13:01 |
|
 |
padysninis
Dalyvis
Užsiregistravo: 2009-02-26 19:58 Pranešimai: 221 Miestas: Vilnius
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
tesla kieta ir isdzioninus kieti buvo, 3 paras vandeni pralaikiau ir kieti visteik buvo, biski suminkstejo bet nedaug.
|
2010-05-12 14:22 |
|
 |
Krokodilas_gnu
Dalyvis
Užsiregistravo: 2009-01-18 17:19 Pranešimai: 165
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
Nu man kai gaudavosi kietoka tesla, tai as paprasciausiai dapildavau dar aliejaus arba dar kiausinio pridedavau, bet reikia labai atsargiai netgi nevisa sauksta aliejas y koki 1.5kg teslos pilt, o tik po truputi... nes kartais atrodo kad labai kieta, bet supylus jau puse kiausinio ar puse sauksto aliejaus papildomai, pasidarydavo per minksta. tas trukumas budavo labai minimalus. o del pacio boilio kietumo tai nezinau as tai pasiekes tobulybe kaip pats manau su boilio kietumu, isbuves apie 24 valandas 20mm boilis vandeni pasidarydavo toks minkstas kad labai lengvai paspaudus dviem pirstais jis subliuksdavo... receptas labai panasus y tavo tik kepiniu maziau ir dar sio to kito yra, bet netokiu priedu kurie itakotu ju kietuma  dziovindavau apie 10 valandu
|
2010-05-12 17:56 |
|
 |
padysninis
Dalyvis
Užsiregistravo: 2009-02-26 19:58 Pranešimai: 221 Miestas: Vilnius
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
gal reikia maziau laiko dziovinti..  ir su tuo aliejum pabandyt paekspermentuoti.
|
2010-05-12 20:40 |
|
 |
vovka321
Dalyvis
Užsiregistravo: 2008-12-20 13:36 Pranešimai: 92
|
 Re: Boilių gamybos ypatumai. Sudėtinės dalys.
Cia mes gaminom 
|
2010-05-15 17:20 |
|
 |
Darius
LKA narys
Užsiregistravo: 2008-12-04 12:22 Pranešimai: 1544
|
 Re: Boiliai ir jų gaminimas
Gal kas žinote kas per stebuklas yra ,,N butyric"? Rašo pvz. Alfredas, kad karpį pagavo ant scopex N butyric ir aš užsisakiau grundbaits N butyric  , nežinau dabar ką aš čia nusipirkau 
_________________ Šiame gyvenime yra svarbiausia padėti laimėti kitiems...kartu su mumis
|
2011-03-02 09:02 |
|
 |
Generolas_BH TEAM
LKA narys
Užsiregistravo: 2008-12-12 08:41 Pranešimai: 1867 Miestas: Kaunas
|
 Re: Boiliai ir jų gaminimas
Vienas gana žinomas pilietis paklaustas apie šį kvapą, atsakė- jei būdamas stipriai pachmielingas apvemtum žiauriai smirdančius sportbačius. Ir kas svarbiausia- jis visiškai teisus. Kvapas žiaurus. 1 lašo užteko dešimčiai litrų šutintų kukurūzų kad juos pasmardint. Karšiams numušt nuo žūklavietės tai kvapas Nr.1.
_________________
|
2011-03-02 10:57 |
|
 |
Ernis
Dalyvis
Užsiregistravo: 2009-12-29 18:06 Pranešimai: 66 Miestas: Ukmergė
|
 Re: Boiliai ir jų gaminimas
Vikipedijoj plačiau rašo apie šią rūgštį ir jos kvapą. Cituoju: an unpleasant smell ![Labai laimingas [icon_biggring.gif]](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Taip pat yra truputi aprašyta apie panaudojimą karpių žūklėje. http://en.wikipedia.org/wiki/Butyric_acid
|
2011-03-02 11:16 |
|
 |
Laimis_GK
Dalyvis
Užsiregistravo: 2010-07-08 10:17 Pranešimai: 148 Miestas: Vilnius
|
 Re: Boiliai ir jų gaminimas
Sviesto rūgštis? 
|
2011-03-02 11:25 |
|
 |
Ryba
Dalyvis
Užsiregistravo: 2010-11-10 22:24 Pranešimai: 262
|
 Re: Boiliai ir jų gaminimas
Sviesto rūgštis/ butano rūgštis, druskos ir esteriai sviesto rūgštyje yra vadinami butyrates arba butanoates. Butyric rugstis yra randama svieste, parmesano sūryje, vėmaluose, prakaite. Ji turi nemalonų kvapą ir aitru skoni, su saldžiu poskoniu. Maišant rūgšti su vandeniu pasikeičia vandens PH (rūgštingumas).
|
2011-03-02 11:32 |
|
 |
|