Labai populiari avalynė ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje!

Camminare batai pagaminti iš EVA (Ethylene Vinyl Acetate – trumpinys EVA, kitaip tariant, putplasčio mežiaga) medžiagos su išskirtinėmis šiluminėmis savybėmis, nepralaidūs vandeniui, amortizuojantys bei neįtikėtino lengvumo (600 g.) ir stiprumo. Kiekvienas modelis yra aprūpintas įdėklu, kuris skirtas dėvėti rudenį ir žiemą.

 

 

Šie batai yra skirti tiek darbui, tiek polsiui, ypač tinka žvejybai ir grybavimui, kai tenka nukeliauti ilgus atstumus. Puikiai apsaugo nuo šalčio ir drėgmės. EVA medžiaga patvari lietuviškoms oro sąlygoms,kai oro temperatūra šokinėja nuo + 30 iki -30 laipsnių, batus galima dėvėti ištisus metus. Be to, specialiai sukurta EVA medžiaga turi gerą sukibimą su kitais paviršiais, neslidi ant ledo.

Visi Camminare batai turi išimamus įdėklus, kurie lengvai plaunami, todėl išlaiko aukštas higienos normas.
Dėka šių lengvų batų kiekvienas žingsnis atrodo dvigubai lengvesnis.

Basutės/šlepetės

Ši avalynė gaminama vaikams ir suaugusiems. Reguliuojami, nuimami galiniai dirželiai. Puikiai papildo vasaros sezoną, nes basutės yra nepamainomos prie vandens žvejyboje, paplūdimyje ar baseine. Jos puikiai tinka namuose ir sode. Yra įvairių spalvų bei įvairaus dizaino.

EVA produktai yra nauji ir ekologiški. EVA medžiaga atspari smūgiams, palaiko labai gerą šilumos izoliaciją, apsaugo nuo drėgmės ir neturi kitų medžiagų sugėrimo savybių.

 

SAVYBĖS:

– EVA uždaros ląstelių poros išlaiko kūno temperatūrą, nepraleidžia vandens, apsaugo nuo šalčio ir drėgmės.

– EVA medžiaga atspari jūros vandeniui, aliejams, rūgštinėms ir šarminėms medžiagoms bei turi geras garso izoliacines savybes.

-EVA avalynė saugi, bekvapė, nedaranti žalos aplinkai.

– EVA medžiaga atspari smūgiams, sunkiai susidėvi, bet kartu yra lengvai apdorojama pritaikanat šiuolaikines technologijas.

Priežiūra ir laikymas

Rekomenduojama avalynę valyti minkšta šluoste ar kempine. Džiovinti kambario temperatūroje. Vidinis pamušalas turėtų būti plaunamas iki + 40 ° C.

EVA avalynės negalima:

– Šveisti aštriais daiktais (pvz.: švitrinis popierius, vielos šepečiai ir kt.)

– Plauti tirpikliais (pvz.: benzinas, acetonas ir kt.)

Informaciją paruošė Lietuvos karpininkų asociacija